Leer der Mysteriën

In het laatste blok van Leer der Mysteriën is het doel om je geheel op te leiden tot priester of priesteres. Het echt leren werken met magie vraagt om een levensstijl. Magie kunt je niet maar een beetje aanraken. Het is wat je bent, je zegeningen.

Binnen de eerste lesdagen verdiepen we de kennis en stof. Naast het intensief besturen van de elementen, werken met het steen der aarde, zegels, bezweringen en uitdrijvingen. Het maken en werken met bv. poppen en poppenhuizen, de kracht van de Ouroboros of Serpent, verdieping in taal, zoals Latijns en of het oud Nederlands hebben invloed op het beoefenen van onze magie. Tevens gaan we een stap verder in de ritueel magie.

Door te leven met je ancesters, je bloedlijn te eren en naar hun kennis en wijsheden te luisteren ontwikkel je. Het chanelen van de krachten van je voorouders brengt meer kracht in jouw magie.

Om zelf als priester of priesteres kennis te delen is het noodzakelijk dat je zelf ontwikkeld, experimenteert en geheel zelfstandig bent. Er is geen leraar meer die het voortouw neemt, waarvan je kopieert en overneemt. Jouw magie is jouw magie. We delen als broeders en zusters, onze kennis en dragen het stokje in de Leer der Mysteriën over. Met als doel het brengen van healing in de breedste zin van het woord.

The Coven kent vaste tarieven voor ieder blok of jaar. De kosten voor het zomer blok waar we 7 lesdagen binnen 5 verlengde lesdagen doceren zijn gelijk aan de kosten van 1 lesblok. (Het volgen van 3 lesblokken per jaar brengt het jaartarief met de korting)

Blok 9 2020 – Magie – Advanced level – lestijd: 10.00-16.00  – Locatie: Harderwijk – Docent Marisa

Dit blok wordt ingeroosterd in het jaar 2021

  • Les  57                                 Elementaire en ritueel magie – steen – zegels
  • Les  58                                 Elementaire en ritueel magie – Ouroboros /serpent
  • Les  59                                 Elementaire, ritueel magie – bloedlijn – channeling power
  • Les  60                                 Poppen(huizen) – elementaire magie
  • Les 61                                  Opleiding tot priester(es)
  • Les 62                                  Opleiding tot priester(es)
  • Les 63                                  Opleiding tot priester(es)

Inschrijven: zend een e-mail naar; informatie@thecoven.nl