Astrologie

Blok 3  bestaat uit 7 modulen lessen Astrologie, onderdeel van de opleiding Leer der Mysteriën.

De Astrologie;

Astrologie is een eeuwen oude wetenschap. Het vergt intense studie  wil je dit op professionele wijze kunnen beoefenen. We trachten tijdens deze 7 module dagen zoveel mogelijk kennis te delen over de boeiende wereld van de astrologie met een scala aan mogelijkheden.

Via de eeuwenoude, wetenschappelijk onderbouwde techniek van de astrologie ga je via je unieke, persoonlijke geboortehoroscoop een inspirerende reis tegemoet om te ontdekken wat je weg is.

Vanuit de westerse astrologie nemen we je mee naar de denkbeeldige gordel, de zodiak (kring van dieren) in de ruimte. Deze zodiak tezamen met de zon, de maan en de planeten omringen de aarde. Je zult je bewust worden van deze krachten in je eigen persoonlijke systeem

We delen en beoefenen de schoonheid van de astrologie klassikaal. Lesonderwerpen zijn o.a. de horoscoop, elementen en kruizen, tekens, planeten en huizen, karma, relaties, familie, levensopdracht, de werking van het kosmische uurwerk, astrologische onbewuste stromingen, het uitwerken van jouw astrologische denken, elementenleer en synchroniciteit (Jung) Je ontdekt de inhoud van je ascendant, je karma en je levensopdracht. We werken aan het concreet interpreteren, het leren analyseren van de planeten in tekens en de aspecten onderling.

Bij het beoefenen van magie houden wij rekening met de kracht van de maan en de zon, de stand van de planeten, de stroming van water en lucht, de periode van het jaar en de dagen van de week, numerologie en tijdstippen. Om de natuurkrachten voor je te laten werken is astrologie onontbeerlijk bij de leer der Mysteriën.

 

Blok 3 2020 – Astrologie – Lesdag zondagen – lestijd: 10.00-16.00

Docent Jeroen Bagerman

  • Les 15             11 oktober      Astrologie
  • Les 16             18 oktober      Astrologie
  • Les 17             1 november    Astrologie
  • Les 18             15 november  Astrologie
  • Les 19             29 november  Astrologie
  • Les 20             13 december  Astrologie
  • Les 21             20 december  Astrologie