06-40737094/06-13127005 informatie@thecoven.nl

Workshop medium, healing, Leer der Mysteriën

De workshop Medium, Healing, Leer der Mysteriën  heeft als doel het kennis maken met de basiselementen van het occulte, waaronder mediumschap en het healing mediumschap. Deze workshop is voor iedereen toegankelijk. Binnen een sfeervolle omgeving onderzoeken we tijdens de workshop waar je talenten liggen en wat op dit moment het beste bij je past. Aan het einde van de workshop bespreken we desgewenst je ontwikkelingsmogelijkheden.

Het Occulte / paranormale kent diverse disciplines, waarbij alle disciplines hetzelfde doel hebben, namelijk het brengen van healing in de breedste zin van het woord. Het Mediumschap en het healen is een prachtig goed, de één krijgt het mee vanaf geboorte, een ander wordt het zich bewust in een later stadium. We mogen mensen even bij de hand pakken, om hen met meer kracht hun weg te laten vervolgen.

Tijdens deze tweedaagse workshop maakt u kennis met de begrippen  psychic, medium, psychic healen en spirit healing.  Naast vormen van meditatie, zelfbewustzijn, ethiek en integriteit, theorie, filosofie en de Leer der Mysteriën, wordt er een diversiteit aan oefeningen aangeboden. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de basis technieken van het mediumschap, hoe kun je altijd bij je informatie. We helpen je om de start als healer en medium te maken voor jezelf en anderen.

U kunt na deze kennismakingsworkshop doorstromen naar de volgende opleiding Leer der Mystieken (professioneel Mediumschap en healer) van het MediumCollege of naar de Leer der Mysteriën bij The Coven waar je kunt kiezen uit verschillende modulen blokken.

De kosten voor deze tweedaagse workshop inclusief 21 % BTW, koffie, thee en lesmateriaal bedragen 150,- Euro en wordt gegeven op onze locatie in Harderwijk. U kunt zich inschrijven door een e-mail te zenden naar: informatie@thecoven.nl of door gebruik te maken van het formulier studie overeenkomst  op deze website en deze te mailen.

Workshop Medium, Healing, Leer der Mysteriën

Lestijden: 10.00 tot 16.00 uur – Docent Marisa

Zaterdag 29 en zondag 30 augustus            2020

Zaterdag 30 en zondag 31 januari                2021